lauantai, 29 huhtikuu 2017 18:58

Riku ja Joonas jatkopaikoille

Riku Petteri KiveläToiseksi viimeisestä karsintaerästä saatiin kaksi varmaa jatkajaa lisää. Jo sisällä ollut Riku-Petteri Kivelä (kuva vieressä) paransi heikomman 866 tuloksensa lukemaan 908 ja varmisti itselleen paikan aamulla kello 10:00 alkavaan loppukilpailuun. Hän keilasi tänään molemmat yli 900 tuloksensa, vaihdettuaan peli-ideaa. ”Eilen aloitin pelit ja ideana oli keilata uretaanilla reunasta suorempaa linjaa. Se toimi kolme sarjaa hyvin, mutta siinä neljännen sarjan muutoksessa se sitten ei toiminut ja viimeinen sarja meni sitten aina huonosti”, Riku-Petteri kiteytti. ”Tänään pelasin himmeämmällä pallolla ja avasin ensimmäisissä sarjoissa reunaa ja sainkin isot sarjat. Toinen sarja piti vain pysyä hengissä ja kahdessa viimeisessä oli jo hyvää tilaa ja pallo toimi hienosti”, Riku-Petteri hymyili.

Hymyyn oli aihetta myös Joonas Jehkisellä (kuvassa alhaalla), kun hän pudotti kolme pistettä vaille sata päälle parin ja nousi kokonaistulokseen 1812. Se riittää tällä hetkellä 21. sijalle. Viimeisillä jatkopaikoilla ovat nyt Jouni Helminen, 1810, ja Pasi Herranen, 1810. Herrasella ei hätää ole, sillä hän menee joka tapauksessa finaaliin jaksotuloksilla. Mutta, jos hänen 1810 tuloksensa riittää 23 joukkoon, huomioidaan se tulos jatkopaikkoja jaettaessa.

Joonas ja Jouni ovat kumpikin pelaamassa vielä viimeisessä erässä, joka alkaa kello 22:00. Samoin ensimmäisillä paikoilla viivan alla olevat Tomas Käyhkö ja Pasi Määttä. Hieman kauempana, mutta hyvillä pohjatuloksilla erään menevät vielä tulosparannusta hakemaan Olli Pakonen ja Mika Oksanen eli ei ”sihteeri” Pakonenkaan vielä luovuttanut, kävi vain hetken huilaamassa. Kert Truus ja Juho Rissanen urakoivat hekin vielä myös viimeisen erän. Kaikkiaan erässä on mukana 12 keilaajaa.

Seija Lankinen

 

 

Joonas Jehkinen

Yhteystiedot

Vuokatti Bowling
Katinkullantie 11
88610 Vuokatti
Puh. 08 6640 080
vuokatti(a)bowlcircus.fi

Sijainti