lauantai, 29 huhtikuu 2017 21:17

Viimeisestä erästä ei uusia finalisteja

Jouni HelminenX-periencen viimeisestä karsintaerästä ei enää tullut uusia finalisteja, tilanne viivan tuntumassa pysyi ennallaan. Joonas Jehkinen ja Jouni Helminen (kuvassa) pitivät paikkansa ja viimeisen jatkopaikan otti Pasi Herranen, joka seurasi pelejä katsomosta. Yksi toisensa jälkeen viimeisestä erästä jatkopaikkaa tavoitelleista pelaajista sai heittää haaveet huomisista peleistä. Ensimmäisenä ulos jäi Tomas Käyhkö, kahdella pisteellä. Pasi Määttä, joka pystyi parantamaan heikompaa noteeraustaan kahdella pisteellä, karsiutui kolmella pisteellä. Käytännössä hänen tilanteensa ratkesi vasta neljännen sarjan kasiruudussa, johon tuli reikä ja siitä tyhjä.

Jouni Helminen oli voipunut mies erän jälkeen. ”Aika raskasta oli, kun olisi pitänyt keskittyä omaan peliin, mutta oli niin monta siinä lähellä. Yritin olla seuraamatta muita, mutta oltiin niin lähekkäin kaikki, että väkisinkin tuli vähän laskettua. Se ei vie asiaa yhtään eteenpäin, kun ei voi vaikuttaa kuin omaan pelaamiseensa ja tuloksiinsa”, Jouni summaili.

Huomenna kello 10:00 aloitettavassa loppukilpailussa 32 keilaajaa pelaa ensin kahdeksan sarjaa. Sen jälkeen 16 parasta jatkaa neljä sarjaa ja siitä edelleen kahdeksan parasta jatkaa neljä sarjaa. Kaikkiaan 16 sarjan jälkeen neljä parasta pelaa pudotuspelit, jotka YLE Areena lähettää suorana lähetyksenä alkaen kello 19:00. Lähetyksen selostaa legendaarinen urheilutoimittaja Pertti Tapola.

 

Seija Lankinen

 

Yhteystiedot

Vuokatti Bowling
Katinkullantie 11
88610 Vuokatti
Puh. 08 6640 080
vuokatti(a)bowlcircus.fi

Sijainti