perjantai, 28 huhtikuu 2017 11:12

Petteri lunasti finaalipaikan

Petteri SalonenPerjantain rapsakka seitsemän karsintaerän karsintapäivä saatiin Vuokatissa käyntiin muutaman hyvän tuloksen myötä. Olli Pakonen keilasi ensimmäisessä erässä 895 ja Linus Boström 859, mutta toisella pelillään kumpikaan ei samoille haminoille yltänyt ja urakka jatkuu.

Toisessa erässä parhaasta tuloksesta, 932, vastasi Petteri Salonen, joka eilen illalla teki toisella yrittämällään 891. Näin hänellä on loppukilpailupaikka taskussa ja hyvä niin, sillä huomenna hän piipahtaa Joensuussa keilaamassa SM-karsintaa. Petteri oli varsin rennon oloinen ja hyväntuulinen. ”Tämä oli nyt kelin puolesta lähempänä sitä eilisen jälkimmäistä peliä. Nyt kävi kyllä onnikin, sillä sain aika paljon tuurikaatoja. Ei ollut niin hyviä heittoja, mutta meni pallo silti taskuun”, Petteri sanaili. ”Menen varmaan tänään vielä illemmalla heittämään, jos pääsisin tuonne toiselle puolella”, parhaat pelinsä hallin radoilla 1-8 keilannut Petteri mietti.

Petteri piti pari vuotta hieman taukoa keilailusta, toki pelasi liigaa ja joitain muita pelejä, mutta veti muuten vähän henkeä. ”Siinä tuli niin monta vuotta keilattua todella paljon ja halusin viettää pari kesää ilman keilailua vuoden 2014 MM-kisojen jälkeen. Niin monta kesää keilaten alkoi syödä motivaatiota”, Petteri taustoitti. ”Nytkään en ole mielestäni niin paljoa kilpaillut, mutta olen pyrkinyt harjoittelemaan enemmän. Ajatuksena olisi päästä MM-kisoihin joulukuussa”, Petteri kertoi.

MM-joukkue valitaan jo tämän kauden päättyessä, joten Vuokatti ja sitten vielä SM-kilpailut ovat tärkeitä viimeisiä näytön paikkoja Petterille ja muille kisakoneeseen pyrkiville.

Vuokatissa karsitaan tänään vielä viiden erän verran.

Seija Lankinen

Yhteystiedot

Vuokatti Bowling
Katinkullantie 11
88610 Vuokatti
Puh. 08 6640 080
vuokatti(a)bowlcircus.fi

Sijainti